Lets Get Wild strikes Club Atlantis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lets Get Wild strikes Club Atlantis!
Lets Get Wild strikes Club Atlantis! Foto: Klubi Atlantis
Sel nädalavahetusel kütavad Club Atlantises õhu kuumaks Lets Get Wild ja topless Go-Go tantsijad.

Korraliku eelsoojenduse reedesele peole teeb Club Atlantise uus neljapäevane sari Sugar & Spice - pidu, mis on kergesti sõltuvusttekitav. Avapeol on puldis silmipimestavalt võrratu ja mesimagus DJ Kerstin. Muusikalisi maitseelamusi lisavad Marc F ja Artur F.

Lets Get Wild on Hollywoodi lavalt viimaks Tartusse jõudnud. Reedel toimuval peol astuvad üles DJ Mista (Salute Ent. Europe) ja DJ Kikko J (Milano, Frizzy Sounds), laval saab näha topless GO-GO tantsijaid ja palju muud. Enne südaööd on kõigile pilet tasuta! See on võimalus, mida ei tohi kasutamata jätta.

Aastavahetusel toimunud Boarding Gate 2011 aga jätkub passikontrolliga Cheackpoint Heavenis. Sel peol ei ole piire, viisat ega vakstsineerimist ei nõuta. Kõik vajalik alates muusikast lõpetades ergutus- ja turgutusjookidega on kohapeal olemas. Kõik on õhkutõusuks valmis. Puldis tuntud raadiohaal ja DJ Kaarel Kose ja DJ Simon Jay.

Lisainfo: www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles