Piltuudis: telestaar Eve Kallaste käis märulifilmi kaemas koos politseinikust kaasaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produktsioonifirmas Filmimees töötav Eve Kallaste ja tema abikaasa Põhja politsei ülemkomissar Andres Truss
Produktsioonifirmas Filmimees töötav Eve Kallaste ja tema abikaasa Põhja politsei ülemkomissar Andres Truss Foto: Viktor Burkivski

Samsung Electronics Co. Ltd. tutvustas eile, 2. augustil Galaxy Note sarja uut lipulaeva, intelligentset Galaxy Note7 nutitelefoni ja esitles peagi kinodesse jõudvat Jason Bourne’i põnevusfilmi. 

Kohal oli ka produktsioonifirmas Filmimees töötav Eve Kallaste koos oma Põhja politsei ülemkomissarist kaasa Andres Trussiga. Nagu näha, on mõlemad ka suured motofännid. 

Tavaliselt käib Eve avalikel üritusel ilma saatjata, kuid seekord sai määravaks ilmselt film, mis erutab ka politseinikke

Uues Jason Bourne`i põnevusfilmis kehastab Matt Damon amneesia all kannatanud Luure Keskagentuuri (CIA) agenti neljandat korda, olles viimati selles rollis 2007. aasta linateoses «The Bourne Ultimatum» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles