Weekend festivali esimese päeva tähelepanekud: suletud pealava ja kaos piletijärjekorras

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võimas tantsumuusika festival Weekend Festival Baltic on Pärnu tannas täies hoos ning just läks käima teine päev. Esimene päev aga ei sujunud ei korraldajate ega külastajate jaoks nii nagu oleks pidanud.

Pidulistes tekitas esimene päev suurt segadust, kui kell 16.00 väravad avama pidanud Weekend Festival Balticu tehniline tiim avastas pealava helisüsteemi ehituskonstruktsioonis olulise vea ning külastajad lasti peole alles 17:30. Nii lasti esimesed tuhanded tantsumuusika nautlejad küll sisse, aga suur hulk rahvast jäi tundide jooksul veel väravate taha ootele. Kuna pealava juures olev ala avati alles kella 22:00 paiku, siis ei mahtunud hulk külastajaid festivali alale ära ja jäid värava taha tunglema.

Foto: Meisi Volt

Külastajate sõnul minestasid mitmed järjekorras ootajad, loobiti kive ning vajati lisajõude, et tunglev mass laiali ajada. 

Kell 22:00 avati pealava ala ning pärast mitmete live'ide ärajäämist sai astuda lavale plaaniliselt õigel ajal esimene artist. Steve Aoki küttis kuuma live'i ja kookide loopimisega rannaala mõnusalt kuumaks ning Avicii tegi vägeva tule ja visuaalide saatel mõnusa finaali, mis pani unustama kõik pikad järjekorrad, tunglemised ja segadused.

Foto: Meisi Volt

Loodetavasti tuleb tänane päev juba sujuvam. Head pidu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles