I Wear* Experiment esineb Lõuna-Koreas Aasia suurimal uue muusika festivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Viljandi Vibes

Möödunud nädalavahetusel Weekend ja Intsikurmu festivalidel publikuid hullutanud I Wear* Experiment kinnitati sügisel toimuvale Aasia suurimale uue muusika festivalile Zandari Festa.

I Wear* Experiment sõidab septembri lõpus Lõuna-Koreasse, et anda kontsert festivalil Zandari Festa, mis on Aasia kõige olulisem uue muusika festival. “On ääretult hea meel, et I Wear* Experiment sellele festivalile esinema valiti – tegemist on väga olulise muusikaüritusega mitte ainult Koreas, vaid kogu Aasias. See annab võimaluse suhelda kõige olulisemate muusikatööstuse inimestega antud regioonis ning kui publikule bänd meeldib, siis on oodata tugeva ja lojaalse fännibaasi tekkimist. Korea ja Jaapan on kaks kõige olulisemat riiki, kus bänd võiks ennast näidata,” räägib I Wear* Experiment’i manager John Willame.

“Oleme tõeliselt põnevil, sest poleks kunagi osanud arvata, et esimene kontsert väljaspool Euroopat võiks toimuda just Koreas. Aasia on ju niivõrd suur ja kindlasti leidub seal palju inimesi, kellele meie muusika võiks meeldida. Läheme ja otsime nad sealt üles,” muigavad bändiliikmed ise.

Zandari Festa toimub Lõuna-Koreas 30. septembrist 3. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles