Video: olümpiastuudio juht sattus skandaali, väidetavalt ei olnud tal aluspükse jalas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Skelton
Helen Skelton Foto: Youtube

Suurbritannia ringhäälingu BBC olümpiastuudio juhi Helen Skeltoni ümber lahvatas skandaal, kuna vaatajate arvates oli naine liiga paljastavalt riides ja väidetavalt ei olnud tal aluspükse jalas.

Briti meedia teatel tekitas Skelton skandaali ka 2012. aasta Londoni olümpiamängudel, kui tuulehoog tõstis ta seelikusaba üles ja näha oli nii mõndagi.

Skeltoni ümber on kõmu ka nüüdsel Rio olümpial, sest paljud vaatajad on teatanud BBC-le ja edastanud sotsiaalmeedias märkuseid, et stuudiojuhi riietus on maitsetu ja mittesportlik.

Ühe vaataja sõnul liigutab Skelton end saate ajal liiga palju ja ta võib vanduda, et naine ei kandnud aluspükse.

Kuid on ka neid, kes Skeltonit kiidavad, sest teda tänati ujumisvõistluste huvitavate kommentaaride eest.

Huffington Posti toimetaja Sarah Ann Harris asus Skeltoni kaitsele, öeldes, et kui vaatajal on saatejuhi tõttu raske keskenduda spordile, siis see on vaataja, mitte saatejuhi probleem.

Kriitikute sõnul oli Skelton varem lastesaate juht, selle tõttu tuleb tal spordikommentaatori rolli veel harjutada, kuid alati on neid, kellele meelditakse ja kellele mitte.

Britte häiris ka kahe endise ujuja, kes olümpiastuudios ujumisvõistlusi kommenteerimas käisid, Rebecca Adlington ja Mark Fosteri kuum flirt.

Vaatajatele jäi silma, kuidas Adlington keset saadet näpistas Fosterit reiest ja selline käitumine vihastas paljusid.

«Palun ärge lubage neid koos kommenteerima. Tahan vaadata ujumist, mitte nende flirti ja üksteise katsumist,» teatas ujumisfänn BBC-le.

Ka Skelton viskas eksujujate käitumise üle nalja, pannes Twitterisse pildi, millel ta on koos Adlingtoni ja Fosteriga juures tekst: «kolmas ratas».

27-aastane Adlington sai ujujakarjääri jooksul kaks olümpiakulda ning 46-aastase Fosteri nimel on lühikeste distantside kuus maailmameistritiitlit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles