Triin Ruumet soovitab oma lemmikutel silm peal hoida, sest neid jahivad südametud väljapressijad (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ruumet
Triin Ruumet Foto: Liis Treimann

Triin Ruumet on filmi "Päevad, mis ajasid segadusse" nooruke režissöör.

6. augustil võtsid tundmatud inimesed Tallinna Postimaja eest kaasa tema koerakutsika Reimo (emane viie kuune hundikutsika moodi koer).

Foto: Screenshot

Triin arvas esialgu, et tegu oli murelike linnakodanikega, kes arvasid, et tegu oli hüljatud kutsikaga. 

Foto: Screenshot

Triinul õnnestus Postimaja valvekaamerate vahendusel saada nendest inimesest, kes koera ära viisid, ka pilt. Esialgu tundus, et tegu oli täiesti korralike naisterahvastega. 

Edasi jätkus lugu aga hoopis kummalisel moel 

Triin: Juhtus selline lugu, et sain ühe väga konkreetse vihje facebookist, ühelt väga abivalmilt neiult. Kohe selle peale reageeris ka tuttav fotograaf Kalev, kes oli just samal ajal linnas autoga ringi sõitmas. Ta tuli ja võttis mind auto peale ning me sõitsime sinna Majaka kanti Lasnamäel, kus oli seda seltskonda nähtud.

Sõitsime sinna ning kohe märkasin garaažide vahel ka koera. Peatasime auto, läksin nende poole, hüüdsin, et nad koera vabastaks ja loomulikult sõimasin nad ka läbi. Seejärel lasid nad koera lahti ja sõimasid ka mind ning läksid oma teed.

Kõige tõenäolisem oli siiski see, et nad tahtsid koera mulle tagasi müüa, sest muidu poleks nad mind ära oodanud. Kamp ise koosnes keskeas ning 20ndates aastates naistest. Ega ma neile väga lähedale ei jõudnud, ega nägusid ka täpselt ei näinud - olukord oli suhteliselt kaootiline.

Aga koerake on nüüd õnnelikult kodus ja rõõmus. Aitäh kõikidele, kes aitasid, jagasid ja muret tundisd. Tänu sellisele hoolimisele ma oma kutsa tagasi saingi. Aitäh!

Palun ärge jätke oma lemmikuid järelvalveta!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles