USA veeliumäeõnnetuses hukkunud poisil eraldus pea kehast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caleb Thomas Schwab
Caleb Thomas Schwab Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Kansases asuvas Schlitterbahni veepargis kaotas elu kümneaastane Caleb Thomas Schwab, kes sattus maailma kõrgeimal veeliumäel õnnetusse.

Kansase osariigi poliitiku Scott Schwabi poeg sõitis Verrückti veeliumäel, kui ta kelgust välja lennastes kukkus vastu turvavõrku, mis tal pea otsast lõikas, edastab The Independent.

Juhtumi pealtnägija Esteban Castaneda teatel kuulis ta liumäelt valju heli ja märkas siis, et midagi liigub alla kelgu järel.  

Casteneda teatel läksid vetelpäästjad sündmuskohta ja tõrjusid rahvast eemale ning ta nägi, et keegi on vees.

Mehe teatel oli vees surnukeha, millel puudus pea. Liumäel olid kaks naist kelgul, kuid kolmekohalise sõiduvahendi esimene koht, kus istus poiss, oli tühi.

Castaneda teatel sõitis ta natuke varem samal mäel koos oma 14-aastase sugulasega. Tüdruku sõnul läks turvarihm mõni aeg enne mäe lõppu lõdvaks ja ka tema oleks võinud kelgust välja kukkuda.

Castaneda abikaasa Leslie sõnul oli näha nii mäel kui vees verd, mis oli pärit hukkunud lapsest.

«Tunneme kaasa Schwabi perele poja kaotuse puhul ja kõigile neile, keda see õnnetus puudutas. Teeme kõik, et meie külastajate elu ei oleks ohus,» edastas veepark.

Kansase politsei uurib, mis toimus 2014. aastal avatud ja maailma kõige kõrgemaks kuulutatud veeliumäel Caleb Schwabiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles