Trummar Reigo Ahven tõstetakse Tõrva Loitsul maailma suurima trummiga taevasse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemäng «Laulumäng». Reigo Ahven
Telemäng «Laulumäng». Reigo Ahven Foto: TV3

Eesti esitrummar Reigo Ahven tõstetakse laupäevasel Tõrva Loitsul 50 meetri kõrgusele etendamaks vägevat showd maailma suurima trummiga. Pilli läbimõõt on 3,5 meetrit ning see kaalub pea 500 kilo.

Tõrva Loitsul mantralikke šamaanirütme mängiv Reigo Ahven tõdeb, et see on tal esimene kord nii kõrgel trummida. "See on maailma suurim trumm, seega ma usun, et pihta saan kindlasti, ka nii kõrgel. Pigem on oluline, et üksi kaigas (pulgad on tehtud harjavarrest) käest ei libiseks, sest sellelt kõrguselt muutuvad ka süütud instrumendid üsna letaalsete tagajärgedega relvadeks," ütles trummar. 

Reigo Ahven tõdes, et loodetavasti tõstetakse ta taevasse väga tõhusa ja töökindla kraanaga. "Noh, aga kui midagi peaks juhtuma, siis lähen vähemalt pauguga ja see ju ongi iga tõelise trummari unistus!," mainib ta.

Reigo Ahven osaleb trummishowga suurlavastuses, mille teema on 25 aastat taasisesesvumisest. Etendus kätkeb endas mastaapset tuleskulptuuride showd, 3D veekaskaadi, 200 tantsijaga lavastust, valusaid ja naljakaid videomeenutusi 25st taasvabaduse aastast. Muusikalise osa poolt kannavad hoolt Vennaskond, JMKE, Kuldne Trio, Elephants From Neptune ja Avoid Dave. Lavastuse sõnameister on Mihkel Raud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles