Kibe kohtuprotsess kestab: Johnny Deppi poolt tunnistab kohtus ta ekskallim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Vanessa Paradis
Johnny Depp ja Vanessa Paradis Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Staarnäitleja Johnny Deppi endine elukaaslane Vanessa Paradis kuulub 23 tunnistaja sekka, keda mehe advokaadid plaanivad kohtusse tunnistama kutsuda.

Tuntud Prantsuse laulja ja näitlejanna, kes oli Deppiga suhtes 14 aastat kuni 2012.aastani, istub sel kuul tunnistajapinki, et teha selgeks, kas Amber Heardi lähenemiskeeld mehele seatakse kahtluse alla, vahendab Female First.

Foto: SCANPIX

Vanessa Paradis kutsutakse kohtusse Deppi toetama, et selgitada välja, kas mees ikka kasutas Amberi kallal 15 kuud kestnud abielu ajal vägivalda.

Johnny depp on koostanud 23 inimesega nimekirja, kes toetaksid teda, kui ta võitleb ekskaasa poolt võetud lähenemiskeelu vastu.

Foto: SCANPIX

Tunnistajate seas on ka kaks politseinikut, kes kutsuti kohale, kui Amber Heard võitis, et mees oli teda iPhone'iga visanud ja majapidajanna Hilda Vargas, kes räägib lähemalt salapärasest leiust paari kodust.

Amber on enda kaitseks kutsunud seitse tunnistajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles