Kerli Dello mehest, kes väidab, et on ta vend: esimesese korraga tekkis õõvastav tunne

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Dello
Kerli Dello Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Hetkel kaitseväes töötav, endine ETV uudisteankur ja raadiohääl Kerli Dello jagas sotsiaalmeedias sõpradega lugu mehest, kes väidab, et on ta vend, ning oli nõus huvitavat kogemust ka Elu24 lugejatega jagama.

«Sõbrad, mõni teist teab, et Eestis liigub ringi mees, kes räägib, et ta on minu vend. Ta teab minust kõike, minu lastest, minu abielust. Kord sain kirja pahastelt inimestelt, kes kirjutasid, et kuidas ma saan olla oma venna suhtes nii hoolimatu? Kas ma ikka tean millises seisus mu vend on, miks ma teda ei aita?» kirjutab Kerli Dello Facebookis. Ta kinnitas neile, et tal ei ole venda.

«Kord võttis mu ema naabrimees peale ühe hääletaja, kes rääkis terve teekonna minust. Meie õe-venna suhetest. Naabrimees läks ema juurde ja palus aus olla, miks ta pole oma pojast kunagi rääkinud? Mu emal EI OLE POEGA,» kirjeldas naine uut kokkupuudet.

Kolmapäeval mööda Viru tänavat jalutades kohtas ta ise seda meest: «Ta oli USA sõjaväevormis, väga korralike jalatsitega, hoolitsetud habemega, ja kerjas. Nähes mind lähenemas, tõusis ta püsti. Vaatas mulle silma ja ütles: «Kerli. Sina.» Rohkem polnud vaja. Ma sain aru, et see on SEE mees. Küsisin, miks ta seda teeb? Miks on ta endale pähe võtnud olla minu vend?» küsis Kerli ja sai vastuseks, et meil kõigil on omad kiiksud.

«See on tema oma. Ta tahab seda olla,» jätkas telenägu, et ei saa meest keelata, sest ta ahista teda. «Ta ei tee mulle halba, ta ei tee mu lastele halba. Seisin ta lähedal ja tundsin, et ta võikski olla minu vend. Andsin talle pisku pihku ja läksin ära.»

Elu24-le lisas Kerli, et suhtleks temaga kindlasti veel. Näha on, et mees on vaimselt ebastabiilne, aga ei ole hull. «Ta oli korralikult riides, ei haisenud ning oli minuga aus,» tõdes Kerli, et teda valdavad endiselt segased tunded. 

«Ma tean ka kohta, kus ta elab. Olen sealtkandist läbi sõitnud, kui maal käin,» lisas naine, et ilmselt kohtuvad nad kunagi veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles