Pildid: olümpiabasseini vesi muutis USA ujuja juuksed roheliseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA ujuja Ryan Lochte ilmus võistlema uue juuksevärviga, sest ta blondeeritud juuksed olid saanud roheka varjundi.

Olümpiaametnikud ja sportlased on olnud hädas alates sellest, kui esmalt muutus vettehüppajate basseini vesi roheliseks ja mõni aeg hiljem ka veepalli ja kujundujumise basseni oma, edastab The Independent.

USA ujumistiim sai meeste neli korda 200 meetri ujumise kulla, samas märgati, et olümpiaks juuksed blondeerinud Lochte juuksevärv on muutunud.

Fännid ja fotograafid said sportlase juuksevärvimuutusele lisakinnituse kui Lochte võistles 200 meetri ujumises. Kui Loche ujumismütsi peast võttis, nägid kõik, et ta juuksed ei ole enam blondid, vaid rohelised.

Ekspertide aravates sai sportlane uue juuksevärvi basseinivees oleva kloori tõttu. Samas on ujujate basseini vesi ikka sinine, mitte roheline nagu kahes basseinis.

Lochte ei ole esimene, kelle juuksed basseinivee tõttu värvi muutsid, samas oleks pidanud ta teadma, et see võib juhtuda, kui blondeeritud juuksed puutuvad kokku klooriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles