Amber Heard ei ilmunud kohtuistungile! Süüdistustest Johnny Depp'i vastu võidakse loobuda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard väljumas 27. mail Los Angelese kohtumajast. Näitlejanna väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda
Amber Heard väljumas 27. mail Los Angelese kohtumajast. Näitlejanna väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda Foto: Vida Press

Amber Heard peaks tegelema kauaoodatud kohtuasjaga oma abikaasa Johnny Depp'i vastu, kuid viibib hetkel hoopis Londonis.

TMZ vahendab, et Amber Heard pidi täna seoses kaasusega koduvägivalla osas ilmuma kohtu ette, kuid seda ta ei teinud. Nimelt ei ole ta üldsegi Ameerika Ühendriikide pinnal, vaid viibib Londonis.

Sellel võivad olla karmid tagajärjed. Johnny Depp'i advokaadid taotlevad kohtult juba praegu Amber Heard'i tunnistuse mitte arvesse võtmist. Ülekuulamisel olevat naine vaid märatsenud, nutnud ning küsimustele vastamist vältinud. Amberi käitumine on ette ennustatav kuna ta peab vastama ka sellistele küsimustele nagu miks süüdistab ta politsenikke ning kiirabitöötajaid oma vigastuste mitte fikseerimises.

Mõlemad pooled tahavad kohtuasjaga küll ühele poole saada, aga otsustav punkt on .. raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles