Tanel Padar: rattasõit on kolmest triatlonialast selgelt minu lemmik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: promo

Kolmapäeval Pirital toimuvast Filter Temposõidu Karikasarja 6. etapist võtab osa Eesti üks tuntumaid muusikuid Tanel Padar, kes on sel suvel end proovile pannud põhiliselt jooksu- ja triatlonivõistlustel, nüüd on paras aeg teha debüüt Filter Temposõidu Karikasarjas. 10 km pikkune distants Pirita-Kloostrimetsa ringrajal on suurepärane võimalus eraldistardis võidu sõita.

"Pärast Otepää Ironmani edukat läbimist veendusin veelkord, et rattasõit on kolmest triatlonialast selgelt minu lemmik. Eraldistardis otsest eesmärki ei sea. Tahaks oma pingutust täiel rinnal nautida ning õppida ja areneda," lausus Padar. 

1. juunil Pirital samal distantsil peetud etapi võitis Ivo Suur (Sparta ProTeam) ajaga 13.02,2. Tema nimel on ka 2014. aastast kehtiv rajarekord 12.49,56, mis teeb keskmiseks kiiruseks 46,77 km/h.

Soodushinnaga eelregistreerimine lõppeb täna südaööl. Prognoosi kohaselt on kolmapäeva õhtul Tallinnas vihmavaba ilm, sooja lubatakse 15 kraadi.

Lisaks teatas mees, et lööb 9.-11. septembril kaasa ka SEB Tallinna Maratonil. "Sport sport sport, minu hinges ja südames on," kirjutas rokkstaar Instagramis.

11.09 kell 12:00 olen SEB poolmaratoni stardis :) sport sport sport, minu hinges ja südames on . . . Damn :)

A photo posted by Tanel Padar (@tanelpadar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles