Vaata: David ja Victoria Beckham kaotavad oma luksusliku Prantsuse elamu müügiga 4 miljonit naela

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur David Beckham ja Victoria Beckham.
Jalgpallur David Beckham ja Victoria Beckham. Foto: Jonathan Short/AP

Tuntud staarpaar David Beckham ja Victoria Beckham on otsustanud müüki panna ma luksusliku elamu Prantsusmaal, mille müügiga kaotavad nad 4 miljonit naela.

Kuulus paar pani oma valduse Bargemon'is müüki 2,4 miljoni naelaga (mis on 1 miljon naela rohkem kui nad maksid 2003.aastal selle eest), hoolimata sellest, et kulutatud on 5 miljonit naela elamu renoveerimiseks.

Allikas kostis pühapäeval väljaandele Sun: «Nad on küll valanud elamusse miljoneid, aga nad ei paista olevat innustatud oma kulutatud raha tulemuse nautimisest.»

Ka ei hakka kohalikud naabrid neid igatsema, sest nad olid vaevu seal: «Victoriat ei ole nähtud croissant'i järjekorras.»

Uhkel elamul on kuus magamistuba, kolm külaliste tuba, neli vannituba ning imelise vaatega bassein.

Paar otsustas elamu müüa, sest nad kasutasid oma valdusi väga harva ning jagavad pigem oma aega Londoni ja Los Angelese kodude vahel.

Sellest hoolimata on käiku läinud kuulujutud, et Beckhamid otsivad omale 6 miljoni naela eest maakodu. Staarid on küll lõpetanud oma Londoni kodu renoveerimisega, aga siiski soovib Victoria vahel oma pere pulbitsevast linnast eemale viia.

Vaata pilte müügis olevast uhkest Lõuna-Prantsuse elamust SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles