Mis riikidest on pärit We Love The 90s välisartistid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonbeat 2012. aastal Tallinna lennujaamas.
Londonbeat 2012. aastal Tallinna lennujaamas. Foto: Jelena Rudi

26. ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuv retrohullus We Love The 90s toob kokku kireva seltskonna meie 90ndate ja välisesinejate nimekirja. Arvuliselt juhivad välisartistide edetabelit Saksamaa ja Rootsi, kaugeim artist on aga tegelikult pärit hoopis Nigeeriast.

Saksmaalt saabuvad We Love The 90s-ele hitiga «Mr Vain» kuulsaks saanud Culture Beat, «How Much Is The Fish» küsimuse esitav megareivar Scooter ja «Iko Iko» suvehiti meister Captain Jack. Rootsist tulevad suurefestivalile «Angels Crying» hitimester E-Type, ikoonhiti «Obesssion» looja Army Of Lovers ja «Promise Man» laulja Basic Element. 

Veel saabuvad festivalile «Uh La La La» Lauljanna Alexia Itaaliast, vanameister «I've Been Thinking About You» Londonbeat Inglismaalt, «Shallala lala» bänd Vengaboys Hollandist.

Põnevaima päritaoluga välisesineja on aga kindlasti Dr Alban, keda peab enda omaks nii Rootsi kui Nigeeria. Kodanikunimega Alban Uzoma Nwapa saabus nimelt Rootsisse alles 23-aastasena, kus asus õppima hambaarstiks kuniks saatus ta hoopis lauljateele asetas.

Foto: Marko Saarm

We Love the 90s toob ühele lavale kokku ka Eesti 1990ndate aastate parimad artistid. Lavale astuvad Caater, Mr Happyman, A-Rühm, Nancy ja Tuberkuloited ning 90ndate staarid keda pole lavalaudadel juba aastaid nähtud: E-Miljon ja N-Euro. Kogu staarideparaadi juhatab legendaarne DJ/MC Allan Roosileht.

Piletid on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles