Elu24 EHHFil! Genka: kui keegi tahab mingeid alimente, pöörduge päris isa poole!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EHHFi esimese juubeli puhul rääkisime hiphopfestivali ühe peakorraldaja Genkaga sellest, kuidas on festival 10 aastaga muutunud ja kusmaal on räppmuusika Eestis.

«Aastatega on festivalisisene infrastruktuur kindlasti muutunud, igasuguseid telke ja müüjaid on tulnud juurde,» räägib Genka festivalialast. Räppmuusika arengut 10 aasta jooksul lüürilise poole pealt on aga pigem keeruline kommenteerida, kuna hiphopmuusika peab olema päevakohane ja uudsete mõtetega.

Muusikute kohta ütleb räppar, et läbi aastate on esinejaid olnud palju ja isegi neid, kes kõigil kümnel aastal esinenud, päris mitu. Näiteks nii Tommyboy ja Cool D kui ka tema ise.

EDMi Genka ei karda, ta arvab pigem, et muusikažanrite piirid hakkavad tulevikus üha enam hägustuma ja hakatakse tegema palju koostööd.

Küsimusele, et kas Eesti hiphopi isa oma lapse tuleviku pärast ei muretse, vastab Genka, et tema ennast EHHi (Eesti hiphopi) isaks ei pea ning arvab, et alimente peaksid inimesed nõudma hoopis Cool D-lt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles