Video! Räppar Suur Papa ehk Arop: meil on klubid otsas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa aka Arop klubis Hollywood
Suur Papa aka Arop klubis Hollywood Foto: Harry Tiits

Eesti Hip Hop Festival 2016 külastas ka Pümpüss TV meeskond, kes tegi muuhulgas intervjuusid kohapeal üles astuvate artistidega.

Suure Papa sõnul on hiphopi festival räpparitele nii oluline, sest kõik saavad seal kord aastas kokku.

«Enamus räpparid peaksid end live'is tõestama, sest live on ainus koht koht, kus nad saavad näidata, mida nad tegema hakkavad,» pajatas Uku Arop ehk Suur Papa, et live'i teha on parem variant kui uus lugu lihtsalt veebi panna. «Nad ei tunne, ei feel'i sind. Kui sa inimest ei näe, siis sind pole olemas.»

Muusiku sõnul läheb aega nii mõnigi aasta, enne kui räpparid loovad oma stuudiosid ja viivad räpi peavoolu. «Muutumine, asjade üle võtmine, aktiveerumine võtab kaua aega,» selgitas Arop, et räpparid on Eestis suhteliselt innovatiivsed.

Vaata muutmata kujul täispikka intevjuud Suure Papa ehk Aropiga, kes räägib Eesti räppmuusika olevikust ja tulevikust, sellest, kuidas mõned artistid lasevad vana rasva peal liugu ning et Eestis on klubid otsas, kuhu kõik tänapäeva räpparid ära mahutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles