Piret Järvise kallim, Slippery Slope'i laulja Egert Milder kolis Gruusiasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M tähistas VIP-peoga Tartu kaupluse avamist, Piret Järvis ja Egert Milder
H&M tähistas VIP-peoga Tartu kaupluse avamist, Piret Järvis ja Egert Milder Foto: Meisi Volt

Piret Järvise kallim, Slippery Slope'i laulja ja kitarrist Egert Milder kolis aasta alguses Gruusiasse, mistõttu on mehel ka bändiproovid jäänud tagaplaanile, selgus Raadio 2 saates «Draiv».

Slippery Slope elab muusiku sõnul praegu suhteliselt rahulikku elu: «Aasta alguses kolisin Gruusiasse ja nii palju proove ei saa teha,» vahendab portaal Menu, et bändi tegemine pole õnneks päris soiku jäänud.

Foto: Erlend Štaub

Iga kuu Eestit külastav muusik selgitas, et Gruusia on midagi, mis on temaga alati kaasas käinud ning elu viis teda sinna kinnisvara ja ehitusega tegelema. «Pakuti mulle sellist võimalust ja mulle on Gruusia alati tundunud hästi huvitav riik, mäed on minu jaoks alati hästi inspireerivad olnud,» selgitas Milder, miks on vahelduseks hea Gruusias elada.

Foto: Ken Mürk

Kõige selle kõrvalt loodab staar jõuda juba sügisel Eestisse laulukirjutajate laagrisse, kus luuakse muusikat eelkõige Eesti Laulu silmas pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles