Tallinnas esineb juubelikavaga legendaarne Mireille Mathieu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa rahvuslik aare Mireille Mathieu tuleb Eestisse
Prantsusmaa rahvuslik aare Mireille Mathieu tuleb Eestisse Foto: Press Mirelle

11. märtsil 2017 esineb Tallinna Tondiraba jäähallis populaarne ja kuulus prantsuse laulja -  võluv Mireille Mathieu. Maailmatähe juubelikontsert toimub sümfooniaorkestri saatel Eesti kõige ruumikamal kontserdiareenil.

Foto: Promopilt

Tallinn Contsert Club (TCC.ee) esitleb: prantsuse estraadi supertäht, terve epohhi sümbol ja legend Mireille Mathieu  demonstreerib Eestis oma juubelikava.

Kauaoodatud kontsert, millest tõotab tulla aasta üks peamisi muusikasündmusi, toimub Tondiraba jäähallis estraadi- ja sümfooniaorkestri saatel. Kontserdikavas on sellised hitid kui «Non, je regrette rien», «Une histoire d'amour», «Ciao, bambino, sorry», «La vie en rose» ja paljud teised.

Kus ülipopulaarne laulja, keda nimetatakse prantsuse laulu saadikuks, ka ei esineks, on saalid alati rahvast tulvil.

Mireille Mathieu´ austajad mäletavad, et nii oli Eestis ka 2011. aastal, kui laulja andis unustamatu kontserdi (kohal oli ka ta ema), mis ei löönud ainult kõiki vaatajarekordeid, vaid ka Tallinna lillemüügirekordeid: lillepoed osteti sõna otseses mõttes tühjaks. Aga kõik piletid olid välja müüdud juba kuu aega enne prantsuse legendi kontserti. Tookord oli võimatu pileteid hankida spekulantideltki, aga saali tuli panna isegi lisakohti.

Seekord on kohalikud organisaatorid otsustanud korraldada Mireille Mathieu´ kontserdi Eesti kõige uuemal ja suuremal areenil, et kõik soovijad saaksid nautida geniaalse laulja võrratut esinemist. Pealegi pööratakse erilist tähelepanu helikvaliteedile. Muutub ju sel õhtul kontserdiareen hubaseks koduvarieteeks. Nagu traditsiooniks on kujunenud, jagab prantsuse estraadilaulja vaatajatega oma südamesoojust ja armastust, mis läheb juba hinge kaunite ning paljudele tuttavate laulude esimestest akordidest.

Foto: Promopilt

Täna esitatakse Mireille Mathieu´ laule saksa, inglise, itaalia, hispaania, soome, jaapani, hiina ja vene keeles.

Tallinnas ootab vaatajaid vapustav kontsert, kus kõlab paljude poolt armastatud prantsuse šansoon võrratu Mireille Mathieu´ esituses.  Kahjuks ei külasta see legendaarne artist Eestit  nii tihti, kui tahaksime, seetõttu on tema kontserdi külastamine parim võimalus kinkida endale ja oma lähedastele unustamatu hubane õhtu, mis jääb mällu, ja seda ilma liialdmata, terveks eluks!

Piletid tulevad müügile 24. augustil kell 10.00 kõikidesse Piletilevi kassadesse. Ainult kuni 31. augustini on kõikidelt piletitelt  20% soodustus.

Tähelepanu: TCC:EE klientidele on eripakkumine – 18.–23.  augustini toimub piletite eelmüük ainult TCC.EE klubi liikmetele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles