Paparatso! Veet Mano jõudis täna Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: paparatso

Täna on Veet Mano Tallinnas TAO keskuses, et tutvustada eestlastele juba pisut tuttavat AUM meditatsiooni, mille nimi tuleneb inglisekeelsetest sõnadest Awareness ehk Teadlikkus, Understanding ehk Mõistmine ja Meditation ehk Meditatsioon.

See 3-tunnine meditatsioon juhendab inimese turvalises ja toetavas keskkonnas läbi inimkogemuse neljateistkümne aspekti, milleks on viha, andestamine, armastus, vastupidavus, eluenergia, kaos, tantsimine, kurbus, naer, sensuaalsus, ühisus, vaikus, austus ja jagamine.

Homme toimub Veet Mano tervendava energia õhtu

18.augustil kell 18:00 - 21:00 on Veet Mano Taevas ja Maa keskuses, et läbi viia tervendava energia õhtu, kus tegeletakse kõige sellega, mis ei lase elust rõõmu tunda; puhastatakse minevikusündmusest ning nende mõjust ning vabanetakse pingeist. Kursus õpetab, kuidas suurendada elus heaolu ning rõõmu, kuidas kasvatada oma õnne. Seal saab ka teada, kuidas on võimalik kujundada oma elu, mis on rohkem tasakaalus. Lisaks on ka võimalus esitada Veet Manole küsimusi, millele soovite saada tema arvamust ja registreeruda induviduaalseanssidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles