Kristen Stewart suhtest Robert Pattinsoniga: see muutus rõvedaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes`i filmifestival 2016 - 11. Mai  Photocalls Woody Allen. Vampiiritüdrukuna kuulsust kogunud  Kristen Stewart on tundmatuseni oma välimust muutnud
Cannes`i filmifestival 2016 - 11. Mai Photocalls Woody Allen. Vampiiritüdrukuna kuulsust kogunud Kristen Stewart on tundmatuseni oma välimust muutnud Foto: Erlend Štaub

Näitlejanna Kristen Stewart tunnistas avameelses intervjuus, et palju tähelepanu pälvinud suhe «Videviku» kaasstaar Robert Pattinsoniga muutus lõpupoole talumatuks.

26-aastane Stewart, kes on viimased kolm aastat suhtes Alicia Cargile'iga, pidas suurimaks väljakutseks rambivalguses olemist, kirjutab T Magazine.

«Inimesed soovisid mind ja Robi nii väga koos näha, et meie suhe muudeti tooteks. See polnud enam tõeline elu. Ja minu jaoks oli see rõve,» tunnistas Kristen. «See ei tähenda, et tahaksin midagi enda elu juures varjata. Ma lihtsalt ei taha saada osaks loost, mille eesmärk on meelelahutus.»

Kristen selgitas, miks ta räägib suhtest tüdruksõbraga rohkem kui ühestki oma meeskallimast.

«Ma ei rääkinud varem avalikult suhetest, kuid tüdrukutega käima hakates tundus, et mul on võimalus esindada midagi väga positiivset. Ma tahan jätkuvalt kaitsta oma eraelu, kuid ma ei taha jätta muljet, nagu ma kaitseksin seda ideed,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles