We Love The 90s jätkab retrolainet ka järelpidudel: kuumana hoiavad Code One ja N-Euro

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome gala klubis Apollo 30. detsembril. Endine Code One - Koit Toome ja Sarah (Sirli Hiius).
Koit Toome gala klubis Apollo 30. detsembril. Endine Code One - Koit Toome ja Sarah (Sirli Hiius). Foto: Viktor Burkivski

26. ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva We Love The 90s festivali ametlikud afterpartyd toimuvad klubis Cathouse. Reedel esineb kaua lavadelt eemal olnud Marek Sadami bänd N-Euro ning laupäeval Code One.

Tartu mnt 17 asuvas Cathouse-is mängivad 90ndate parimaid lugusi DJ-d Rauno Salumets, Erdi Naber ja Kristo Kiisk. Festivali Fanzone ja VIP-käepaeltega saab sisse tasuta ning festivali passiga on kind 5 eurot. Tavapilet 10 eurot.

Järgmisel reedel ja laupäeval astuvad We Love The 90sel üles välisesinejatest Army Of Lovers, Culture Beat, Scooter, Alexia, Londonbeat, E-Type, Vengaboys, Dr Alban, Captain Jack ja Basic Element.

Eesti 90ndaid esindavad Tuberkuloited, A-rühm, E-miljon, Mr Happyman, Nancy, Caater. Mõlemal päeval on DJ-MC Allan Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles