Kuum galerii: troopiline Malibu Tiki Bar tõi palmisaarte eksootika Deja Vu'sse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 12.augustil tõi Lounge Deja Vu koostöös Malibuga üheks ööks enda majja eksootilise troopikasaare! Kauaoodatud Malibu Tiki Bar peoõhtu, koos suussulavate Malibu-kokteilide ja silmipimestavalt kütkestavate tantsijatega jõudis Deja Vu'sse! Eksootilised tantsijad tervitasid kõiki juba terrassil ja lounge'i sisenedes peo temperatuur aina tõusis.

MALIBU TIKI BAR pidu on rohkemat kui tavaline rannapidu! Lounge Deja Vu tervitas kõiki enda suvisel Tiki Bar teemalise peoga, kus läbi kogu öö pakkusid meeliülendavad tantsijad koos hula-seelikute ja coconut-bikiindega silmailu kõigil Deja Vu lavadel nii terrassil, kui ka sees!

Foto: Jaanar Nikker

Läbi kogu öö kestis tõeline möll ka Deja Vu suvisel terrassil, kus sai nautida head muusikat ja teha suure suvise pildiraamiga lõbusaid pilte, mis ka aastate pärast seda meeletut ööd meenutaksid! Uksel tervitasid lounge'i külasajaid suussulavate kokteilidega ka Malibu kaunitarid, kes peole kohe õige tempo ja meeleolu ette näitasid! Eksootiline tantsumuusika pani kõigil lounge'i külastajatel puusad nõksuma ning südame suverütmis põksuma. 

Foto: Jaanar Nikker

Deja Vu ootab kõiki taas külla juba homme, 19.augustil, kui kõrvuhellitav live-muusika kõigile naudingut pakub! Hennessy Live Concert toob lavale Superstaari saatest tuntud Keit Triisa koos Indrek Varendiga! Tutvu üritusega siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles