Iginoor Dolly Parton avaldas oma 50 aastat kestnud abielu üllatava saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Dolly Parton saabumas Oscari-galale
Laulja Dolly Parton saabumas Oscari-galale Foto: Reuters

Kantrilegend Dolly Parton avalikustas, et tema poolsada aastat kestnud abielu saladuseks on «vahemaa».

70-aastane lauljatar abiellus Carl Thomas Deaniga 1966. aastal ja ta naljatas, et pidev tuuritamine ja kodust eemalolek on suhtele suurepäraselt mõjunud, kirjutas Vanity Fair.

«Jah, tuleb olla eemal. Olen 50 aastat abielus olnud ja umbes 47 aastat kuskil mujal veetnud,» naeris Parton. «Tegelikult on asi selles, et me oleme alati väga hästi sobinud. Need, kes horoskoope jälgivad - mina olen Kaljukits ja tema Vähk ning need on väga sobivad tähemärgid. Meil on alati koos tore olnud ja meil mõlemal on hea huumorimeel. Talle meeldib kodus olla ja mulle meeldib reisida, nii et kõik on imeliselt välja kukkunud.»

Dolly usub, et nad on mehega aastate möödudes veelgi paremini kokku sobima hakanud.

«Meie suhe on lihtsalt sügavamaks muutunud. Mida kauem kellegagi elad, seda pikemalt teda tunned ja oskad toime tulla kõigi tema iseloomuomadustega ning tema sinu omadega. Te mõistate üksteist paremini ja oskate teineteist hinnata. Me oleme alati teineteisest lugu pidanud ja ma usun, et just see on põhjus, miks me siiani koos oleme,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles