Moesõprade lemmik üritus Kama Market toimub juba järgmisel nädalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba järgmisel laupäeval, 27. augustil toimub järjekordne “KAMA Market”, kus saavad kokku kõige lahedamad ja tuusamad Tallinna fashionistad. Kopli Restorani (Kopli 25, Tallinn) ruumides toimub KAMA Market juba neljandat korda.

Moegrumaanideni jõuavad uued ja vähekasutatud vintaaž-, moe- ja brändikaubad. Lahedaid ja stiilseid leide jätkub nii naistele kui meestele!

Foto: Erakogu

KAMA Marketi üks eestvedajatest Veronika Vallimäe sõnab, “KAMA Market ei ole mitte üksnes riiete ostu-, müügi-, vahetuskoht, siin saavad kokku moemaanid, kes annavad head stiilinõu, oskavad soovitada ja sobitada komplekte arvestades iga inimese isikupära”.

Foto: Erakogu

Lisaks on kohal esmaabi juuksur ja massöör Krista Köster. Ürituse meelelahtusliku poole eest hoolitseb DJ Emil Gens. Kopli Restoran pakub hõrgutavaid toite ja jooke! Lisainfot leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles