Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva puhul esinevad presidendi kantselei roosiaias armastatud Eesti muusikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taasiseseisvumispäeva vastuvõtt Kadrioru roosiaias.
Šikk Toomas Hendrik Ilves
Taasiseseisvumispäeva vastuvõtt Kadrioru roosiaias. Šikk Toomas Hendrik Ilves Foto: Erlend Štaub

Sel laupäeval, 20. augustil kutsub Toomas Hendrik Ilves viimast korda Vabariigi Presidendina külalised presidendi kantselei roosiaeda, et tähistada meie riigi iseseisvuse taastamist. Kuna tegemist on ühtlasi ka ümmarguse tähtpäevaga – iseseisvuse taastamisest möödub tänavu 25 aastat, järgneb juba ilusaks traditsiooniks kujunenud vastuvõtule kell 22.00 Eesti muusikute kontsert, mida korraldab koostöös presidendi kantseleiga Tallinn Music Week.

See on suurim kontsert, mida roosiaias kunagi peetud, mis on ühtlasi muusikute, ettevõtjate, kultuuri- ja ühiskonnategelaste võimalus ühise rõõmsa peoga öelda aitäh Eesti muusikat ning kodanikualgatust järjepidevalt toetanud ja innustanud presidendile. Erilise tähtpäeva puhul on roosiaeda sündmusest osa saama kutsutud suurem hulk osalejaid kui kunagi varem.

Foto: Erlend Štaub

Kontserdil astuvad üles Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Tallinna Kammerorkester Tõnu Kaljuste juhatamisel, Trad.Attack!, Tõnis Mägi, Riho Sibul, Ain Agan, Kärt Johanson, Maarja Nuut, Kadri Voorand kvartett, Maria Faust, Junk Riot ja Kammernaiskoor Sireen, Jaak Johanson, Krista Citra Joonas, Mari Kalkun, Vaiko Eplik, Lenna, Jaan Pehk, Estrada Orchestra, Genka & Paul Oja. Erilise kooslusena tulevad kokku Sven Grünberg, Ott Lepland, Liis Viira, Reigo Ahven, Mihkel Mälgand, Ain Agan ja Riho Sibul ning kontserdi lõpetab Curly Strings.

Foto: Trad.Attack!

Õhtu juhatavad sisse Priit ja Märt Pius ning plaadimuusikat mängivad DJ-d Andres «Drummie» Vosman, Alari Orav, Tõnu Kõrvits ja Sander Mölder.

Foto: Madis Sinivee

Kontsert roosiaias saab teoks Eesti ettevõtete toetusel, kes soovivad sellega tänada ning avaldada tunnustust president Toomas Hendrik Ilvesele tema panuse eest Eesti riigi arengusse. Kontserti toetavad: Alexela, BLRT Grupp, Chemi-Pharm, Lingvist, Mooncascade, Nordecon, Pocopay, Silberauto, ZeroTurnaround ja Õisu Mõis.

Vastuvõtt ja kontsert presidendi kantselei roosiaias on kutsutud külalistele. ETV vahendusel saab jälgida otseülekannet vastuvõtust alates kella 18.20st. Kontserdi otseülekanne on jälgitav kell 22.00-01.00 ERR.ee portaalis.

Ajakava Kadrioru roosiaias:

18:30 – 21:30 Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva vastuvõtt

21:30

Plaadimuusikat mängivad Andres «Drummie» Vosman, Alari Orav, Tõnu Kõrvits ja Sander Mölder

Õhtut juhivad Märt ja Priit Pius

22:00

Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Tallinna Kammerorkester Tõnu Kaljuste juhatamisel

Trad.Attack!

Tõnis Mägi, Riho Sibul, Ain Agan, Kärt Johanson

22:45

Maarja Nuut

Kadri Voorand kvartett

Maria Faust

23:15

Junk Riot ja Kammernaiskoor Sireen

Jaak Johanson, Krista Citra Joonas, Ain Agan, Mari Kalkun

23:45

Vaiko Eplik, Lenna, Riho Sibul, Jaan Pehk

00:15

Estrada Orchestra

Genka & Paul Oja

00:35

Sven Grünberg, Ott Lepland, Liis Viira, Reigo Ahven, Mihkel Mälgand, Ain Agan, Riho Sibul

Curly Strings

01:00 kontsertprogrammi lõpp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles