Piltuudis: Põhja-Korea diktaator Kim on Rios olümpiamänge vaatamas?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-uni kehastaja Rios
Kim Jong-uni kehastaja Rios Foto: SCANPIX

Brasiilias Rio de Janeiro olümpiamängudel on nii spordifännid kui meedia pannud tähele, et seal liigub ringi mees, kes oma välimuselt meenutab Põhja-Korea diktaatorit Kim Jong-uni ja kes elab Põhja-Korea sportlastele kaasa.

Kimi sarnast isikut on nähtud Rios kergejõustikuvõistlusi vaatamas ja seal agaralt Põhja-Korea lippu lehvitamas, edastab Daily Mail.

Kindlasti ei ole tegemist Põhja-Korea liidriga, vaid temaga sarnase isikuga, kes üritab liidrit kehastada. Varasemast on teada, et Hiinas on kogunud kuulsust mees, kes Kimi imiteerimisega raha teenib ja arvatakse, et see ongi hiinlane.

Kimi teisik on Rios poseerinud kaamerate ees ja teinud kuulsate sportlastega koos selfisid.

Põhja-Korea sportlased on Rios oma riigi ametnike range kontrolli all, nad ei tohi teiste riikide sportlastega suhelda, neilt konfiskeeriti sportlastele jagatud tasuta nutitelefonid ja nad ei tohi külastada vaatamisväärsusi.

Meedias levivad fotod, milllel on Kimi kehastajat näha keskmist sõrme näitamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles