Video: Briti olümpiastuudio juhi ümber lahvatas topless-skandaal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Skelton
Helen Skelton Foto: SCANPIX

Internetis levivad fotod ja video, millel on Briti ringhäälingu BBC Rio olümpiastuudio juhti Helen Skeltonit näha topless-rõivastuses.

Briti meedia teatel on need pildid tõenäoliselt tehtud 2001. aastal, kui naine oli 17-aastane.

The Sun edastas, et need fotod tehti, kui Skelton oli Prantsusmaal puhkamas, kuid siis ta ei osanud arvata, et need fotod võivad kunagi internetis levima hakata.

«Ta on piltide pinnale ilmumisest frustreeritud, sest need on tehtud siis, kui ta oli elukogenematu. On masendav, et inimesed üritavad nüüd selliste piltidega tema mainet kahjustada ja samas raha teha,» teatas Skeltoni lähikonna allikas.

Skelton otsib võimalusi, kuidas ta mainet kahjustada võivat pildimaterjali internetist eemaldada. Need pildid on jõudnud ka mitmele pornoleheküljele. 

«Ta on veel Rio olümpial saateid juhtimas ja tegeleb asjaga pärast olümpia lõppu,» teatas allikas.

Twitteris avaldasid Skeltonile toetust nii vaatajad kui kolleegid.

«Kui tahad vaadata 17-aastasest Skeltonist tehtud videot, millel teda on näha paljaste rindadega, siis peaksid endalt küsima, mida sa näha loodad ja milline on sinu südametunnistus,» teatas väljaande Mirror reporter Ian Hyland.

Skelton sattus Rio olümpia alguses samuti skandaali, kui sotsiaalmeedias hakkas levima kriitika, et tal oli seljas saatejuhi jaoks sobimatult lühike ja paljastav kleiti ning väideti, et ta ei kanna aluspükse.

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles