USA pastori sõnul saatis jumal geide pärast üleujutuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Perkins
Tony Perkins Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide evangeelse pastori Tony Perkinsi arvates karistab jumal Louisianat üleujutusega homosuhete ja –abielude pärast.

2015. aastal teatas Perkins, et jumal tekitab looduskatastroofe, kuna naised teevad aborti ja geid seksivad, edastab The Independent.

Pastor ja ta pere olid nüüd sunnitud tulvavee eest põgenema, lahkudes kanuuga, kuid nad jagasid hiljem oma kogemusest Facebookis pilte.

«Tegemist on lausa piibelliku mõõtmega üleujutusega, meie koduukse ees oli kolm meetrit vett. Meie maja ja autod on üleujutatud,» teatas kirikuisa.

2015. aastal andis see pastor intervjuu öeldes, et Hawaiid tabanud orkaan Joaquin oli samuti jumala kättemaks patusele inimkonnale.

Punase Risti teatel on Louisiana üleujutus alates 2012. aasta orkaanist Sandy kõige ulatuslikum looduskatastroof USAs. Senistel andmetel hukkus 13 inimest ja umbes 10 000 pidid tulvavee tõttu kodud maha jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles