Filmitööstuse valud! Staarnäitleja Keira Knightley on viimased viis aastat pidanud parukat kandma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Keira Knightley arrives at the 87th Academy Awards in Hollywood, California February 22, 2015.   REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)
Actress Keira Knightley arrives at the 87th Academy Awards in Hollywood, California February 22, 2015. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: ROBERT GALBRAITH/REUTERS

Kaunis Hollywoodi staar Keira Knightley avaldas, et ta on viimased viis aastat filmides olnud sunnitud parukat kandma.

Keira Knightley paljastas filmistaaride maailma mitte just kõige glamuursema külje, kui avaldas, et ta on pidanud filmides parukat kandma lausa viimased viis aastat, sest värvimine on tekitanud suure juuste väljalangemise, vahendab Independent.

Paljud naised ja mehed on mingil perioodil oma elus teinud katseid juuste peal, kas neid värvides, sirgendades või kuivatades ning hiljem pidanud selle eest üsna valusalt maksma. Knightley aga paljastas, et seda kogevad ka näitlejad, sest nad peavad filmide rollidesse kohanduma. Erinevad filmirollid on aga viinud selleni, et kuuma näitlejanna juuksed hakkasid välja langema.

Foto: Andrew Medichini/AP

«Ma olen oma juukseid värvinud kõikides kujuteldavates toonides erinevate filmide jaoks. See läks nii halvaks, et mu juuksed hakkasid peast välja langema,» pajatas staar, et parukad on parimad asjad, mis ta juuksed on kogenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles