Galerii: klubi Teater ja Bollywood ehk India iseseisvuspäeva seksikad pidustused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda tähistati Eestis suurejooneliste pidustustega maailma kirkaimat iseseisvuspäeva! Möödunud laupäeval, 13.augustil ootas Teatri külastajaid ees enneolematu õhtu! Klubi Teater avas koostöös Bombay Sapphire'iga kardinad meeletule Bollywood peole, kus lõbusalt pidutseti varaste hommikutundideni.

Laupäeval tähistati India iseseisvuspäeva üle maailma koos suurejooneliste pidustustega. Selle puhul avas klubi Teater uksed lõbusale Bollywoodi peole, kus kogeda sai tõelist India meelelahutust selle kõige kirevamas ja originaalsemas võtmes. 

Foto: Jaanar Nikker

Klubi Teater oli selleks õhtuks dekoreeritud kui luksuslikuks India peosaaliks, kirevate värvide, ülekuhjatud luksuse ja kaunite india diivadega, kes öösel kõiki klubikülastajaid erilise show'ga üllatasid.

Foto: Jaanar Nikker

Juba täna õhtul ootab klubis Teater kõiki aga tõeline kullapalavik, kui toimub Dom Party Gold! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles