Netsky esineb Eestis maailma muusikafestivalidel ilma teinud kavaga “Netsky LIVE!”

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia produtsent Netsky
Belgia produtsent Netsky Foto: Promopilt

Eesti publiku ees mitmeid kordi üles astunud maailmakuulus muusikaprodutsent Netsky toob 28. oktoobril Tallinna Rock Cafesse erilise kontsertkava “The “3” Tour”. Baltimaadest vaid Eestisse jõudval tuuril saab näha ja kuulda maailma muusikafestivalidel tähelepanu püüdnud projekti “Netsky LIVE!”.

Elektroonilise muusikastiili drum & bass esindaja Netsky ühendab meeltülendavad, melanhoolsed meloodiad ja tantsumuusika bassihelid. Artisti tuntuimate lugude seas on “Rio” ja “Work It Out”, mida on maailma populaarseima striimimisteenuse Spotify vahendusel kuulatud miljoneid kordi. Noormees on koostööd teinud paljude maailmakuulsate artistidega, teiste seas on oma hääle Netsky loomingusse andnud Macklemore, Emeli Sande, Saint Raymond ja Lowell.

Aastal 2012 avalikustas noor muusik muljetavaldava kava “Netsky LIVE!”, millega on esinetud paljudel pealavadel ja legendaarsel Ultra Music Festivalil Miamis. “Netsky LIVE!” on projekt, mille käigus astub Netsky lavale live-bändi ja külalissolistidega. Sel kontserdil pole tähelepanu keskpunktis mälupulk, sest kõik helid sünnivad kohapeal koostöös Netsky, pillimeeste ja lauljatega.

Eesti publiku poolt armastatud Boris Daenen artistinimega Netsky on Belgiast pärit noor ja talendikas muusikaprodutsent, kelle tee muusikamaailma tippu on tulnud hämmastavalt kiiresti. Aastal 2009 sõlmis ta lepingu Hospital Recordsiga ja juba järgmisel aastal andis välja mitmeid auhindu võitnud ja edetabelite tippu tõusnud debüütalbumi “Netsky”. Sellest ajast peale on meest saatnud vaid kiitused ja edu muusikamaailmas, kuhu ta on loonud kümneid tantsupõrandate hümne.

Netsky koos live-muusikutega tuleb Tallinna 28. oktoobril ja astub üles Rock Cafes. Tegemist on tuuri ainsa Baltimaade kontsertiga ja müüki läheb vaid piiratud arv pileteid, seega tasub kontserdilepääs võimalikult vara kindlustada. Piletid on saadaval piletilevi müügipunktidest alates 22. augustist kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles