Video: Austraalia politsei otsib nelja meest, kes viisid kooli kolm harikrokodilli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harikrokodill
Harikrokodill Foto: SCANPIX

Austraalia Põhjaterritooriumi politsei otsib nelja mees, kes murdsid sisse Darwini lähedasse kooli ja lasid seal vabadusse kolm soolases vees elavat harikrokodilli.

Neli meest jäid Humpty Doo Taminmini kooli turvakaamerasalvestistele nii sissemurdmise eelselt kui selle ajal, edastab The Telegraph.

Politseinik David Gregory teatel oli meestel kaasas kolm emast krokodilli, kellest suurim oli kahemeetrine.

Kooli viidud krokodillidega tegeles ka loomakaitsja, kelle teatel olid loomad pikka aega veest väljas olnud ja alatoidetud.

«Nad olid nälginud, sest nägid välja nagu luu ja nahk. Kuivuse tõttu oli neil tekkinud nahaprobleeme, üks loom tundus olevat halva kohtlemise tõttu pimedaks jäänud. Nad olid uimased, mille tõttu oli neid kerge tabada,» teatas loomakaitsja Luke McLaren.

Politsei ja loomakaitsja arvates pärinesid krokodillid mõnest Darwini lähedasest krokodillifarmist.

Põhjaterritooriumi politsei pöördus avalikkuse poole, et teha kooli sissemurdjad kindlaks, kuna koolis tegutsedes olid nende näod ja pead kaetud.

Austraalias on harikrokodillid kaitse all ja nendega ebaseaduslik tegelemine võib tuua kaasa kriminaalsüüdistuse, kuni 77 000 Austraalia dollari suuruse trahvi või kuni viis aastat vangistust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles