Queeni kontserdifilm jõuab kinolinadele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freddie Mercury oli edev nagu paabulind.
Freddie Mercury oli edev nagu paabulind. Foto: Repro

Septembris linastub Forum Cinemas kinodes Tallinnas Coca-Cola Plazas ja Tartus kinos Ekraan legendaarse rokkbändi Queeni kontserdifilm koos seni avaldamata pooletunnise dokumentaalfilmiga bändi kujunemisaastatest.

„Queen: A Night in Bohemia” toob publikuni Queeni 1975. aasta legendaarse Hammersmithi kontserdi salvestuse. Lisaks sisaldab film eksklusiivset pooletunnist dokumentaalfilmi telgitagustest bändi kõigi nelja liikme Freddie Mercury, John Deaconi, Brian May ja Roger Taylori intervjuudega.

1975. aasta jõululaupäeval Londonis Hammersmithi kontserdisaalis salvestatud ja BBC vahendusel otseülekandena näidatud võimast kontserti võib pidada Queeni karjääri tipphetkeks. Ajalooline rokkbänd esitas täiskoosseisus kõiki oma tollaseid läbimurdehitte nagu “Killer Queen”, “Liar”, “Keep Yourself Alive” ja “Now I’m Here”, lisaks toodi lavale ka tänaseks juba klassikaks kujunenud suurejooneline “Bohemian Rhapsody”.

Foto: Promopilt

"Queen: A Night in Bohemia" annab lisaks legendaarsele kontserdile fännidele võimaluse heita pilk seni avaldamata dokumentaalfilmile, kus arhiivikaadrite ja intervjuudega jutustatakse Queeni lugu kujunemisaastatest bändiliikmete endi silme läbi.  

“Queeni dokumentaalfilmi teevad eriliseks seninägemata intervjuud, kaadrid bändi esimesest muusikavideost ning hetked “Bohemian Rhapsody” salvestamiselt, mis on huvitav nii andunud fännidele kui ka neile, kes soovivad ajaloolisest rokkbändist rohkem teada saada,” kommenteeris Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

Kontserdifilm linastub kinodes 9. septembril ning filmi kestvus on 1 tund ja 29 minutit. Lisainfo kinosündmuse ja piletite kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles