Video: New Yorgis päästsid politseinikud suitsidaalse alasti naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides New Yorgis Bronxis Marble Hillis tahtis alasti naine teha enesetappu neljanda korruse aknast, kuid kukkus ühe korruse allpool olevale konditsioneerikastile.

Naine üritas esmalt oma päästjatest vabaneda, et alla hüpata, kuid see ei õnnestunud, sest politseinikud hoidsid teda jõuga kinni, tõmmates ta lõpuks aknast korterisse, edastab Daily Mail.

Naine viidi North Central Bronxi haiglasse, kus talle tehakse enesetapukatse tõttu psühhiaatriline uuring. Politsei ei avalikustanud naise nime ning nende teatel ei esitata talle kriminaalsüüdistust.

Pealtnägija sõnul üritas suitsidaalse naise ema teda kinni hoida, kuid ema väsis ja naine kukkus alla, maandudes konditsioneeril. Seal olles hakkas ta inglise-hispaania segakeeles karjuma.

«Naise sõnul on tulemas jumalariik, kus kõik on paremad inimesed kui praegu ning kõik armastavad üksteist. Tema sõnul aitab jumal inimestel end halbadest asjadest vabastada,» teatas alati naise juhtumi tunnistajasks olnud ja naabruses elav Dahiana Rosario.

Naabrid teatasid jumala järgi hüüdnud naisest politseile ja tõmbasid paika, kuhu naine oleks võinud kolmanda korruse konditsioneerilt kukkuda, lahti teki, mida hoiti neljast nurgast. Seda ei läinud siiski vaja, sest politsenikud said naise oma haardesse ja tõmbasid ta aknast sisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles