Prince'i surmas ei saa arsti süüdistada: fentanüül oli hangitud mustalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince 2007. aastal
Prince 2007. aastal Foto: SCANPIX

Prince'i surma põhjustanud tugevat valuvaigistit fentanüüli ei kirjutanud talle välja arst, mis tähendab, et tema mõrvamises ei saa hetkel kedagi süüdistada.

Võimudega tuttavad allikad kinnitasid TMZ-le, et politsei ei ole leidnud retsepti fentanüülile. Prince'i kodust leitud fentanüülitablettide pudel kandis hoopis teise ravimi, hüdrokodooni silti. Seetõttu usutakse, et Prince hankis fentanüüli illegaalselt.

TMZ kirjutab, et inimest, kes Prince'ile ravimit andis, ähvardaks kolmanda astme mõrvasüüdistus. Kuna retsept puudus, ei ähvarda see oht laulja ihuarste. 

Politseinikud peaksid ebaseadusliku fentanüüli allika välja uurima, et kedagi mõrva eest kohtupinki saata. Fentanüüli kuritarvitamine on aga Minnesotas väga levinud probleem.

Sellegipoolest võib arste ähvardada karistus teiste opioidide liigse väljakirjutamise pärast. Prince sai vaid kuus päeva enne surma Percoceti üledoosi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles