Synthwave hetke üks kuumimaid nimesid Dance With The Dead esineb septembris Tallinnas!

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dance With The Dead
Dance With The Dead Foto: Pressifoto

Dance With The Dead on Californias üles kasvanud Justin Pointeri ja Tony Kimi 2012. aastal asutatud ambitsioonikas projekt, mis sai alguse eesmärgiga avaldada austust 70-ndate ja 80-ndate õudusfilmidele läbi muusika, tuues kuulajateni mõttelisi soundtracke tolle ajastu filmidele.

Eksperimenteerimise tulemid ületasid kohe alguses kõiki ootusi, kui 2013. aasta Halloweenil üllitatud debüütalbum «Out of Body» suutis automaatselt kõnetada laia ja mitmekesist kontingenti tantsumuusika austajaid – tantsupõranda iganädalastest väisajatest metali meesteni ja kaugemalegi.

Bändi soundile on omased täidlased, filmilikud sündikompositsioonid, millele annavad mitmetahulisuse taustal pulseerivad kitarririfid ja tugevad biidid. Kõik see kokku moodustab perfektse muusikalise kokteili, mille abil öö siivutult hommikuks tantsida.

Oma lühikese kuid ereda karjääri jooksul on bänd seni kirjutanud nelja aasta jooksul viis albumit (kolm täispikka ja kaks minikat, millest viimane, «The Shape», ilmus selle aasta veebruaris). Hetkel on duo prioriteediks selle muusika otse rahvale kätte toomine. Mehed ise kasutavad oma muusika kirjeldamiseks adjektiive nagu «tujukas, meloodiline, intensiivne, ning kummitav».

Dance With The Dead esineb Eesti publikule 21. septembril kultusklubis Rockstars. Soojendusesinejaks on Tallinna sündilembene post-rocki grupeering White Sparks oma tuntud headuses. Dance With The Dead’i ülesastumised pakuvad midagi erilist kõigile, kes soovivad oma keha muusika rütmis liigutada, nii et don’t dance on your bed, come dance with the dead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles