Kes mahtusid tabelisse? Jennifer Lawrence on maailma enim teeniv näitlejanna!

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: Vida Press

Eile avaldas äriajakiri Forbes oma iga-aastase nimekirja maailma enim teenivatest naisnäitlejatest. Üllataval kombel on vallutanud tabeli tipu juba teist aastat järjest «Näljamängude» staar Jennifer Lawrence.

JLaw teenis eelmisel aastal 46 miljonit dollarit. Selle summaga edastab ta teisel kohal olevat Melissa McCarthyt 13 miljoni dollariga. Melissa teenis täna rollile filmis «Ghostbusters», 33 miljonit dollarit.

Lawrence teenis enamus oma tuludest viimasest «Näljamängude» osast, film ise teenis kokku 653.4 miljonit dollarit.

Lawrence'i kogutulu langes võrreldes eelmise aastaga 11,5% (eelmisel aastal teenis 52 miljonit dollarit). Kuid pole hullu, nooruke näitlejanna on siiani teistest pika puuga ees.

Kolmandale kohale tuli 25 miljoni dollariga Scarlett Johansson, neljandale Jennifer Aniston 21 miljoniga ja viiendale hiina näitlejanna Fan Bingbing, kes teenis mullu 17 miljonit dollarit.

Tabelisse mahtusid veel ka Charlize Theron, Mila Kunis, Amy Adams ja Julia Roberts ning ainukese uustulijana leiame 10. kohalt Bollywoodi näitlejanna Deepika Padukone.

Loe täpsemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles