Galerii: Inese mõnus suvelõpu kontsert Viru Cafe Lyoni terrassil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Reedel toimus Viru Cafe Lyonis eelviimane terrassikontsert, kus Ines andis koos bändiga 1,5-tunnise kontserdi. Kohale tulnud ligi 100 külalist pidid aga rinda pistma vihmaga, mis kontserdi algust nurjata püüdis.

Foto: Café Lyon

Inese mõnus muusika ja ääretult soe esinemine peletas pilved eemale ning kuulajad said nautida hea toidu kõrvale tema parimaid palu.

Maitseelamuse eest hoolitses Prantsusmaalt gurmeeõpingutelt saabunud Jürgen Lip, kes sobitas parima kodumaise tooraine Prantsuse retseptidega.

Terrassipidudele paneb punkti Traffic, kes annab 25. augustil kell 20.00 kontserdi. Juba 8. septembril ootab Viru Cafe Lyoni külalisi ees Koit Toome kontsert-õhtusöök.

Kõik hea nalja armastajad saavad tulla vaatama improteatri IMPEERIUM ja Piret Krummi etendust 16. septembril kell 20.00. Laudu saab broneerida viru@cafelyon.ee. Täpsem info www.cafelyon.ee.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles