Pilk peale! Coldplay avaldas värske muusikavideo, mis on filmile lindistatud

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coldplay laulja Chris Martin
Coldplay laulja Chris Martin Foto: ALIK KEPLICZ/AP

Ansambel Coldplay avaldas video singlile «A Head Full Of Dreams», mis on järjekorras neljas nende samanimeliselt menualbumilt.

Uus video on filmitud Mehhikos aprillis toimunud Ladina-Ameerika staaadioni kontsertide tuurilt. Muusikavideo režissööriks on Marcus Haney ja klipp on salvestatud enamjaolt 8mm filmile. Videos sõidab bänd jalgratastega oma showle Foro Sol’is (kus püstitati järjekordne publiku rekord). Muusikavideo algab Charlie Chaplini kõnega filmist «The Great Dictator», mis avas ka Coldplay live-show'd.

«A Head Full Of Dreams» on Coldplay seitsmenda albumi avalugu, mis tõusis iTunesis esimeseks rohkem kui 90s riigis ja on müünud üle nelja miljoni. Peale 2015.aasta detsembri väljalaset on album on püsinud UK Top 10s 38 nädalat ja on aidanud Coldplayl hoida oma positsiooni rahvusvaheliselt enim striimitud bändina, koos Spotify suurima kuulajate hulgaga 2016.aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles