Sahinad: Angelina Jolie kardab, et Brad Pitt jätab ta teise näitlejanna pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Writer-director-producer-actress Angelina Jolie Pitt (L) and actor-producer Brad Pitt arrive for the opening night gala premiere of Universal Pictures' 'By the Sea' during AFI FEST 2015 presented by Audi at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on November 5, 2015.         AFP PHOTO / MARK RALSTON
Writer-director-producer-actress Angelina Jolie Pitt (L) and actor-producer Brad Pitt arrive for the opening night gala premiere of Universal Pictures' 'By the Sea' during AFI FEST 2015 presented by Audi at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on November 5, 2015. AFP PHOTO / MARK RALSTON Foto: MARK RALSTON/AFP

Näitlejanna Angelina Jolie muretseb kuulujuttude kohaselt, et ta kaasa Brad Pitt hülgab ta filmi "Allied" kaasnäitlejanna Marion Cotillard'i pärast.

Väidetavalt on Brad ja Marion uue draamafilmi võtete ajal väga lähedaseks saanud ja Angelinal on põhjust muretseda, vahendab ajakiri In Touch.

Nimelt olevat Brad hakanud Marioni samamoodi armuma nagu ta seda 2005.aastal filmi  "Mr and Mrs Smith" võtetel Angelinasse tegi. Tollane armumine aga pani lõpu Bradi ja Jennifer Anistoni abielule.

Marion Cotillard (kleit: Jean Paul Gaultier Couture) / Scanpix
Marion Cotillard (kleit: Jean Paul Gaultier Couture) / Scanpix Foto: SCANPIX

Angelina esindaja pole aga kuulujutte veel kommenteerinud. Paarile lähedalseisva allika sõnul on see jutt aga puhas jama. Loodame, et nii on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles