Kaubamaja süüdistatakse kodutute pilkamises, kuna seal müüakse 585 dollari eest «paigatud» jalatseid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden Goose «paigatud» vabaaja jalats
Golden Goose «paigatud» vabaaja jalats Foto: twitter.com

Luksustoodete poolest tuntud New Yorgi Barneys kaubamaja süüdistatakse kodutute ja vaeste inimeste pilkamises, kuna seal pandi müügile 585-dollarilised vabaaja jalatsid, mis näevad kulunud välja ja mida on «paigatud» kleeplindiga.

Barneys kaubamaja klientideks on sellised kuulsused nagu muusikud Jay Z ja Justin Bieber, edastab Daily Mail.

Šotlasest koomik Limmy on üks neist, kes on Golden Goose firma jalatsite müügi vastu, nimetades neid vaesema rahvakihi pilkamiseks.

Nimetatud jalatsitest tehtud fotod jõudsid Twitterisse, kus neid on agaralt jagatud ja kommenteeritud. Kriitikute arvates ei peaks tooteid reklaamima ega müüma vaesuse abil, kuna see võib paljusid solvata.

«Hind näitab, et vaesed ei saa neid endale lubada ja see on omakorda vaeste pilkamine,» teatas üks isik Twitteris.

Mitmed Twitteri kasutajad viitasid nimetatud jalatsite puhul komöödiafilmile «Zoolander», kus nartsissistist peategelast kehastas Ben Stiller. Selles filmis nähtud jalatsid ja rõivad olevat sarnased Barneys kaubamajas müüdavate «vaeste vabaaja jalatsitega».

Oli ka neid, kes panid sotsiaalmeediasse pilte oma kulunud spordijalatsitest ja küsisid, et kui palju nende eest võiks küsida.

«Golden Goose vabaaja jalatsid on jama, kuid rikkad lollid tahavad nende abil välja näha nagu kodutud. Tundub, et kodutus ja vaesus on uueks trendiks,» teatati veel Twitteris.

Oli ka neid, kelle arvates selliste jalatsite eest 585 dollari maksmine on raha prügikasti viskamine.

Golden Goose ja Barneys ei ole kriitikat kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles