Renee Zellweger selgitab oma kummalise väljanägemise tagamaid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Renee Zellweger attends ELLE's 21st Annual Women in Hollywood Celebration at the Four Seasons Hotel on October 20, 2014 in Beverly Hills
Actress Renee Zellweger attends ELLE's 21st Annual Women in Hollywood Celebration at the Four Seasons Hotel on October 20, 2014 in Beverly Hills Foto: Jason Merritt/AFP

Renee Zellweger andis Daily Mail'ile väga ausa ning südamliku intervjuu, milles tuleb välja, mida näitlejanna viimased kuus aastat teinud on, mil me teda kinolinal näinud pole. Samuti saavad uudishimulikud selgust Renee kuulsa näofopaa kohta!

15 aastat tagasi nägime Renee Zellwegerit esimest korda Bridget Jones'i rollis. 12 aastat tagasi oli Bridget Jones'i viimati kinodes näha. Täna, täpselt kahe nädala pärast, esilinastub kauaoodatud järgmine Bridget'i film. 

www.planetphotos.co.uk
www.planetphotos.co.uk Foto: /

Selle aja sees on on Bridget'it kehastav näitlejanna Renee Zellweger väga palju teha jõudnud. Viibinud vabatahtlikuna Liibüas ning ka kuus aastat üldse kinolinalt eemal püsinud.

Ühe äärmiselt märkimisväärse avalikkuse ette ilmumise, mis terve ajakirjanduse kihama pani, Renee aga tegi. See oli kaks aastat tagasi ajakirja Elle Women in Hollywod Awards punasel vaibal. Koheselt läksid ringlema spekulatsioonid nagu oleks Renee langenud dieetide ning plastilise kirurgia hullumeelsusesse. Naine nägi välja täiesti muundunud!

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Nüüd tunnistab aga Renee, et tegelikult oli ta lihtsalt kurnatud. Tema sõbrannal oli kuu enne Elle'i galat diagoonistud ALS ehk amüotroofne lateraalskleroos, millele on iseloomulik närvide põletik, halvatus ning mis hingamispuudulikkuse korral võib lõppeda surmaga.

Renee läks punasele vaibale koos oma haige sõbrannaga kuna too soovis iseendale tõestada, et haigus ei saa temast võitu. Renee ütles, et see oli kõik, millest ta mõtles - oma sõbrannale. Talle ei olnud oluline, milline ta välja näeb ja mida teised sellest arvavad.

AFP PHOTO / Files / Robyn BECK
AFP PHOTO / Files / Robyn BECK Foto: ROBYN BECK/AFP

Lisaks tunnistab Renee, et mõte vananemist pole teda kunagi hirmutanud. «Ma leian, et naised muutuvad vananedes ainult huvitavamateks». «Noorusele ei peaks ühiskonnas niivõrd suurt rõhku panema. See on ainult hetk meie elust. Aastatega sa mitte ei vanane, said jõuad lähemale sellele, kes sa tegelikult oled».

Aitäh, Renee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles