Britney Spears oli enne esimest kohtingut nii närvis et kaotas 3kg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: SCANPIX

Et minna kohtingule Britney Spearsiga, pead sa täitma 3 reeglit: sa pead olema suur Cheetose fänn, kustutama 2007. aasta oma mälust ja keelduma osalema reality-saates UPN.

Britneyl, nagu ka kõigil meil, on elus olnud raske leida õiget kaaslast ja kõik pole alati sujunud nii nagu oleks tahtnud. 

Marie Claire'i selle kuu kaanestaar rääkis intervjuus, kui raske on staarina käia kohtingutel ja et isegi talle öeldakse mõni kord meeste poolt ära.

"Mul oli tõsiselt halb kohting. Ja ma mõtlen et ikka päriselt väga halb. Ma olen nüüdseks juba aastaid vallaline olnud ja läksin kohtingule kutiga kes mulle tõesti väga meeldis," rääkis naine ajakirjale. "Ma olin närvis ja mõtlesin, et äkki ma ei meeldi talle. Õhtul astusin ma kaalule ja olin 3kg kaotanud. Me läksime kinno, kuid ma sain juba kohtingu alguses aru, et asi ei ole õige. See oli lihtsalt nii piinlik. Nii et peale kohtingut jõudsin ma koju ja sellega asi piirduski. See ei olnud lihtsalt see. Ma sain aru et ma ei meeldi talle piisavalt. Tema mulle meeldis ja ta teadis seda, kuid mina talle mitte nii palju. Seda juhtub kõigi, ka kuulsustega."

Loe täpsemalt SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles