Hiina uusaastapidustused Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari keskel Raekoja platsil avatud valge tiigri aastat tähistav jääskulptuur on praeguseks kadunud.
Veebruari keskel Raekoja platsil avatud valge tiigri aastat tähistav jääskulptuur on praeguseks kadunud. Foto: Margus Ansu / Postimees

3.– 6. veebruarini 2011 toimub Euroopa kultuuripealinna programmi kuuluv Hiina uusaastakarneval.

Hiina uusaastakarneval koosneb mitmest komponendist: Hiina horoskoobi looma-aastaringi kujutavate jääskulptuuride valmistamisest ja näituse pidulikust avamisest, traditsioonilise draakonitantsu töötubadest, Pekingi külalisesinejate osavõtul toimuvatest rahvapidudest Tallinnas ja Narvas ning Pekingi punkbändi The Subs kontsertidest.


Neljapäev, 3. veebruar kell 18, Tallinn

Jääskulptuuride ja Hiina-teemalise näituse avamine Hiina uusaastakarnevali raames Vabaduse väljakul ja Vabaduse väljaku tunneli galeriis

Reede, 4. veebruar kell 21, Tartu

Punkansambli The Subs esinemine Tartus Genialistide klubis.

Laupäev, 5. veebruar kell 17, Tallinn

Hiina uusaastakarneval Tallinnas Vabaduse väljakul. Esineb 40 artisti Pekingist - Pekingi ooper, võitluskunsti tantsijad, draakonitantsijad, ilutulestik.

Laupäev, 5. veebruar kell 21, Tallinn

Punkansambli The Subs esinemine Tallinnas klubis Rockstars
Louis Fontaine kontserdi raames

Pühapäev, 6. veebruar kell 17, Narva

Hiina uusaastakarneval Narvas Peetri väljakul. Esineb 40 artisti Pekingist: Pekingi ooper, võitluskunsti tantsijad, draakonitantsijad, ilutulestik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles