Räppar reket: kõik küberkiusajad saavad molli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook / Fopaa

Senini on reket meedia ja paljude Eesti inimeste (kes varem räppi ei kuulanud) südamed võitnud oma ilusate tekstide ja hea jutuvestmis oskusega. Erinevalt teistele tuntumatele Eesti räpparitele ei ole olnud reketil küljes hip-hop muusikaga muidu kaasas käivat gangsta imagot. Nüüd aga enam ei teagi mida mõelda või arvata...

Üks Eesti muusikamaastiku suurimaid staare, reket on viimasel ajal internetis kummaliselt, kuidagi tavatult käitunud.

Foto: Twitter / Tom Urb

Just niimoodi kirjutas ta oma kodanikunime alt sotsiaalmeedia kanalisse Twitter. Sellest võib välja lugeda vaid üht - reketil on plaanis küberkiusajatele molli anda.

Ja veel...

Foto: Facebook / Fopaa

Räppar solvus ka stand-up komöödia show Fopaa ühe tegija, Kaarel Nõmmiku peale, et see teda Instagrami postituses tögas. Nõmmik kirjutas nimelt pildi all, et leidis Kalamarja tänavalt kübara ja et tal on «nüüd veits reket vibez».

Võib vaid spekuleerida selle üle, miks reket just niimoodi ütleb ja käitub. Äkki on midagi halvasti isiklikus elus, ehk on lihtsalt sügismasendus. Või võib olla on palju tööd ja stressi see, mis räppari rajalt maha võttis. Muusik andis täna välja uue video Kõik Boyziga ning sai hiljuti valmis video ka enda loole «11.11», mis valmis New Yorkis.

Pea vastu reket, maailm on kuri, ole sina ikka hea!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles