Vanameister Bill Bailey jõuab Tallinnasse oma uue show’ga «Limboland»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Bailey kavaga «Qualmpeddler» Nokia kontserdimajas
Bill Bailey kavaga «Qualmpeddler» Nokia kontserdimajas Foto: Meisi Volt

Bill Bailey on üks suurimaid nimesid komöödia maastikul maailmas. Eestlastele eelkõige tuttav komöödiasarjast «Black Books», briti huumori sõpradele tundud telesaadetest «Never Mind the Buzzcocks» ja «QI» ja stand-up komöödia austajatele vana tuttav lavalaudadelt. 

Bill Bailey uus show «Limboland» on kriitikute poolt üksmeelselt arvatud koomiku seni kõige paremaks materjaliks kogu tema karjääris. See kõlab uskumatult, sest kolm aastat tagasi ka Eestis etendunud «Qualmpeddler» oli ju oma ala meistriteos.

Kui «Qualmpeddleris» pühendus koomik oma hirmude, paranoiade ja kahtluste paigutamisega moodsasse maailma, siis «Limboland», vastupidiselt, viib meid koomikuga ühele toredale teekonnale ning me kuuleme lõbusaid seiku härra Bailey maailmarännakutelt. Läbivaks teemaks on «õnn» oma erinevates variatsioonides.

Eesti publikule ennekõike sarja «Black Books» tegelase Mannyna tuntud Bill Bailey
Eesti publikule ennekõike sarja «Black Books» tegelase Mannyna tuntud Bill Bailey Foto: Comedy Estonia

Nagu kombeks, nii ka seekord lisab Bailey meeleolu muusikaliste vahepaladega, mis on variatsioonid tuttavatest heliteostest ja artisti enda loomingust - alati pikitud mõne lõbusa juhtumiga. Nii kuulemegi näiteks teises vaatuses koomiku meeleolukat kohtumist Sir Paul McCartney’ga.

«He does so many things so well that he could easily strut the stage like some preening superannuated rock star… Bailey is still at the top of the game *****.» Clive Davis (The Times)

Etendus jõuab Tallinnasse 2. oktoobril kell 20:00 ning toimub Nordea Kontserdimajas.

Ilmselgelt on tegemist käesoleva aasta suurima stand-up komöödia õhtuga! Comedy Estonia tuletab meelde, et pileteid on jäänud ainult piiratud koguses.

Lisainformatsioon:

Facebook

Piletilevi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles