Vaata ja võrdle! Näitleja Anti Reinthal võttis kõigest kahe kuuga 21 kilo alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Reinthal kaotab kaalu
Anti Reinthal kaotab kaalu Foto: Facebook/ Anti Reinthal

«Meistrite tehas» on näitleja Anti Reinthali heategevuslik väljakutse, mille eesmärgiks on kaotada kahe kuuga kehamassist 20 kilogrammi ning koguda raha paljulasteliste perede trenniskäimise toetuseks. Iga kaotatud kilo pealt annetab Anti 20 eurot ning sama palju lisab projekti toetaja Unibet. 

1. juulil hullumeelse väljakutse ette võtnud endine Draamateatri näitleja ning Unibeti pokkeritoa esindusmängija Anti Reinthal kaotas kahe kuuga kuuendiku oma kehakaalust. Heategevuslik projekt  jätkub kuni 1. detsembrini ning aitab toetada paljulapseliste perede treeninguid.  

Kõigest 62 päevaga oma kehakaalu 127 kilolt 105,9 kiloni langetanud Anti tõdes, et esimesel kuul tuli teha kaks trenni päevas, hiljem piisas ka vähemast. «Kokkuvõttes on enesetunne läinud lausa uskumatult paremaks,» kiitis mees.  

Väljakutse võeti ette koostöös korrus3 ehk Meistrite Tehase eestvedaja Martin Plaseriga ning igalt kaotatud kilolt annetas Reinthal kahasse Unibetiga 40 eurot heategevuseks. «Lisaks minule võtsid väljakutse ette ka Tiik Sukk, Toomas Uibo, Ülle Rajasaar ning paljud-paljud teised. Iga osaleja määras igale kaotatud kilole oma hinna, millele Unibet lisas omalt poolt veel ühe euro. Mul on väga hea meel, et sel viisil suutsime korjata hulga raha, mis läheb õigesse kohta,» lisas Anti. 

«Tänu sellele projektile on jõudnud trenni juba 14 vähekindlustatud peredest pärit last,» rõõmustas Plaser, kelle sõnul pole aga ettevõtmine veel kaugeltki lõppenud. «Järgmise kolme kuu eesmärgiks on Anti kehakeelu veelgi langetada, jõudes 1. detsembriks 97 kiloni. Meie kokkulepe jääb samaks – nii Anti kui Unibet tasuvad igalt kaotatud kilolt 20 eurot, kui aga eesmärki ei täideta, tuleb Antil maksta iga puudu jääva kilo pealt 100 eurot,» sõnas Plaser. 

Loe pikemalt Anti blogist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles