Playboy modelli ähvardab alasti pensionäri pilkamise eest vangla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Mathers ja tema postitatud pilt
Dani Mathers ja tema postitatud pilt Foto: Youtube

Playboy 2015. aasta playmate Dani Mathers jäädvustas spordisaali riietusruumis olnud alasti naispensionäri, pannes temast pildi sotsiaalmeediasse juures pilkav tekst.

29-aastane Mathers tegi foto juulis Los Angeleses asuvas L.A. Fitness jõusaalis naise teadmata ja levitas seda tekstiga «Kui mina ei saa sellest mööda vaadata, siis ei saa ka teie», edastab The Telegraph.

Modelli ähvardab nüüd kuue kuu pikkune vanglakaristus ja ta kui ta kohtusse kaevatakse, siis võib teda ees oodata kuni ühe miljoni dollari suuruse valuraha maksmine.

Mathersi seisukoha tõttu lahvatas skandaal ja teda süüdistati eaka naise keha häbistamises. Modell vallandati ta töökohalt ja politsei asus juhtumit uurima.

Meelelahutusmaailma juhtumeid käsitleva advokaadi Devin McRae teatel võib pensionär saada kohtu kaudu oma solvamise ja häbistamise eest isegi üks miljon dollarit. Naine saab Mathersit süüditada oma privaatsusse tungimises ja emotsionaalse stressi tekitamises.

Naine saab modelli süüdistada ka niinimetatud kättemaksuporno seaduse järgi, mis keelab ilma isiku loata temast tehtud piltide levitamise kui pildi tegija teadis, et tegemist on intiimpildiga.

Mathersi sõnul postitas te selle foto Snapchati kogemata ja ta vabandas naise ees, kes pildil on. Modell selgitas, et ta on Snapchatis alles algaja ja ta ei saanud aru, et pilti näevad kõik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles