Vaata ja kadesta: need staarid sündisid rikkasse perre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Taylor Swift poses backstage with her awards for Best Music Video for "Bad Blood", Album of the Year and Best Pop Vocal Album for "1989" during the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Lucy Nicholson
Singer Taylor Swift poses backstage with her awards for Best Music Video for "Bad Blood", Album of the Year and Best Pop Vocal Album for "1989" during the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Lucy Nicholson Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Kui paljud staarid on oma töö tippu välja töötanud ja võidelnud, siis mõningatel on olnud ka piisavalt õnne, et sündida rikkasse perekonda. Vaata, millised kuulsused olid jõukad juba siia maailma sündides!

Taylor Swift

Taylor Swift / Scanpix
Taylor Swift / Scanpix Foto: SCANPIX

Poplauljatari isa on Scott Kingsley Swift, kes on finantsnõustaja ja ema Andrea Swift tegutseb juhtival kohal marketingi alal. Taylor kasvas üles suures farmis Pennsylvanias ning käis erakoolis. Enne lauljanna suurt edu investeeris Scott oma tütre plaadifirmasse Big Machine Records.

Paris Hilton

Paris Hilton / Scanpix
Paris Hilton / Scanpix Foto: SCANPIX

Seltskonnastaari vanavanaisa Conrad Hilton lõi Hilton Hotels keti. Parise ise Rick Hilton on kinnisvarafirma Hilton & Hyland üks loojatest ja juhtidest. Kaunitari ema Kathy Hilton töötas kunagi näitlejannana ning mängis mitmes telesarjas, teiste seas sarjades «Bewitched» ja «Happy Days». Hoolimata sellest, et Paris on tuntud seltskonnastaarina, on naine loonud enda ümber oma impeeriumi, tehes ilma telesaadetes ja muusika valdkonnas.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Reuters / Scanpix

Kõigest mõned kuud enne seda kui lauljanna 1992.aastal sündis, avaldas tema isa, kantrimuusika laulja Ray Cyrus oma hittsingli «Achy Breaky Heart», mis sai kiiresti üle ilma tuntuks. Singel tegi ajalugu ning oli esimene, mis sai kolmekordse plaatinumi staatuse Austraalias.

Robin Thicke

Miley Cyrus ja Robin Thicke MTV videoauhindade jagamisel. / Scanpix
Miley Cyrus ja Robin Thicke MTV videoauhindade jagamisel. / Scanpix Foto: SCANPIX

Megahiti «Blurred Lines» laulja on armastatud näitleja Alan Thicke'i poeg. Näitleja portreteeris Jason Seaverit komöödiasarjas «Growing Pains» 80ndate lõpus ja 90ndate alguses. Robini ema, Gloria Loring oli samuti telestaar, mängides Liz Chandler'i osa seebikas «Days of Our Lives» koguni viis aastat.

Ariana Grande

Ariana Grande 58. Grammy auhinnagalal Los Angeleses. REUTERS/Danny Moloshok
Ariana Grande 58. Grammy auhinnagalal Los Angeleses. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Lauljanna isa, Edward Butera, on eduka graafilise disaini firma Ibi Designs Inc. juht. Butera on äri teinud mitmete prominentsete klientidega, teiste seas ka Eddie Murphy ja FAO Schwarz.

Anderson Cooper

Anderson Cooper ja Madonna / Scanpix
Anderson Cooper ja Madonna / Scanpix Foto: SCANPIX

Kuulus CNNi ajakirjanik on kirjanik Wyatt Emory Cooperi ning kunstniku ja moelooja Gloria Vanderbilt'i poeg. Gloria isa Reginald Claypoole Vanderbilt on Ameerika ühe kõige esimese miljonäri Commodore Cornelius Vanderbilt'i lapselaps. 

Adam Levine

Musician Adam Levine ja Behati Prinsloo. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(GOLDENGLOBES-ARRIVALS) / Scanpix
Musician Adam Levine ja Behati Prinsloo. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(GOLDENGLOBES-ARRIVALS) / Scanpix Foto: SCANPIX

Ansambli Maroon 5 esistaari isa Fred Levine asutas jaemüügi riidefirma keti M. Fredric. Tänu oma isa rikkusele käis Adam eriti eksklusiivses Brentwoodi erakoolis Los Angeleses, kus ta kohtas ka oma praegusi bändikaaslasi.

Nicole Richie

Nicole Richie / Scanpix
Nicole Richie / Scanpix Foto: SCANPIX

Moelooja bioloogiline isa on Peter Escovedo, kes on Prince'i eksi ja koostööpartneri Sheila E. Nicole'i vend. Nicole adopteeriti muusiku Lionel Richie ja tema toonase abikaasa Brenda Harvey poolt 1990.aastal. Seltskonnastaar, kes oli ka Paris Hiltoni parim sõbranna, käis samas Arizona ülikoolis koos Kourtney Kardashianiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles